Verhuur

Lodewijk Meeter biedt verschillende mogelijkheden in de verhuur. Met de Jan van Gent sloep kunt u puur genieten van de omgeving in Friesland, dit is een sloep van 10 meter lang en is van alle gemakken voorzien. De HA-9 is een klassieke lemsteraak die van alle comfort en technologie is voorzien. Dit schip biedt slaapplaats voor maximaal 10 personen en er is de mogelijkheid om droog te vallen op het wad.

HA-9
Deze compleet ingerichte 14,75 m. visserman-aak is van alle gemakken en comfort voorzien. Het schip beschikt over een luxe ingerichte keuken, een gezellige zithoek en slaapgelegenheid voor maximaal 10 personen. Het casco werd gebouwd door SRF. Het schip is betimmerd door ons en voorzien van alle moderne techniek op de scheepswerf van Gerben van der Weij Boten-service te Leeuwarden. Dit schip kan gehuurd worden voor een dagdeel, maar ook voor meerdere dagen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de diensten van een ervaren schipper.

Wilt u meer weten over een dag zeilen, bedrijfsuitjes met medewerkers of relaties? Of lijkt het u fantastisch om een zeiltocht te maken over het IJsselmeer of droog te vallen op het wad? Neem dan gerust contact met ons op.

  Jan van Gent – Simply Blue
De "Simply Blue" is een mooie, volledig en goed onderhouden sloep. Deze boot is naast haar hoge kruissnelheid ook zeer geschikt voor ruige weersomstandigheden. Deze boot beschikt over een boegstrip, leguaansteun, geïsoleerde motorkamer, massief teakstuurwiel, stuurstandhoes, boegschroef, massief teak vloeren en potdeksels. Ook beschikt deze boot over navigatie apparatuur, GPS, koelkast en dekverlichting. Voor verdere informatie, waaronder de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Afmetingen in meters: 10,35 x 3,30. Diepte: 0,72.
Bouwjaar: 2001
Materiaal: Polyester
Motor: Yanmar 125pk.
Slaapplaatsen: 4

verhuur_1 verhuur_2 verhuur_3 verhuur_4verhuur_5  verhuur_6 verhuur_7 verhuur_8   bemiddeling_9 bemiddeling_8 bemiddeling_7bemiddeling_5bemiddeling_6