Projecten

Op deze pagina wordt een impressie gegeven van het werk van Lodewijk Meeter. De HA-9 en de SH-3 zijn nieuwbouw schepen, volledig voorzien van betimmering en alle moderne techniek op de scheepswerf van Gerben van der Weij. De Otter en de Castagnola zijn klassieke schepen en ook volledig voorzien van timmerwerk en techniek. Voor extra informatie kunt u gerust contact opnemen.

verhuur_5

HA-9
Deze compleet ingerichte 14,75 m. visserman-aak is van alle gemakken en comfort voorzien. Het schip beschikt over een luxe ingerichte keuken, een gezellige zithoek en slaapgelegenheid voor maximaal 10 personen. Het casco werd gebouwd door SRF. Het schip is betimmerd door ons betimmerd en voorzien van alle moderne techniek op de scheepswerf van Gerben van der Weij Boten-service te Leeuwarden.

   
2c0407_f8bf8bb9019d6682aa0155775c376305.jpg_srz_960_720_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz SH-3
Deze compleet ingerichte aak is van alle gemakken en comfort voorzien. Het schip beschikt tevens als de HA-9 over een luxe ingerichte keuken, een gezellige zithoek en biedt slaapgelegenheid voor maximaal 8 personen. Het schip is volledig betimmerd en voorzien van alle moderne techniek op de scheepswerf van Gerben van der Weij Boten-wervice Leeuwarden. Meerdere foto's volgen.
   
bemiddeling_2 De Otter
De Otter is een klassieke bakdekker in een nieuw jasje. Dit schip is ingericht als rondvaartboot in Eernewoude. Deze open boot is geschikt voor kleine gezelschappen.
Dit schip is volledig voorzien van timmerwerk en techniek. De Otter maakt nu deel uit van de rondvaartboten van Rondvaardij de Princenhof te Eernewoude. Bij dit schip wordt tevens bemiddeling aangeboden.
   
projecten_4 Castagnola
De Castagnola is een historische salonboot uit Zwitserland volledig gerestaureerd en voorzien van nieuwe salon, betimmering en techniek voor rondvaardij Mid Fryslan te Eernewoude.